10 de julio de 2014

Escriptors que es reinventen

Definitivament, i després d'un munt de xerrades amb autors, amics, companys... fins i tot de sectors professionals que poc o res tenen a veure amb el camp editorial, audiovisual o publicitari, el futur de tots i cadascú de nosaltres passa per la constant reinvenció, per l'empreneduria i per la diversificació.

Pot semblar complicat, però tampoc ho és pas tant. Tots servim per a un munt de coses, tots tenim la capacitat d'associar-les i de treure'n un partit, i el que és més important; tots som capaços de crear i encara no som pas tan grans com per a haver oblidat la nostra capacitat de jugar. Juguem doncs! passem-ho bé, exercitem la musculatura de la creativitat redescobrint encara que sigui el nostre entorn quotidià contemplant-lo amb ulls nous.

Enllaço l'entrevista que el 4 de febrer d'aquest any, a Ràdio 4, els companys David Martí i Josep Maria Carrasco ens van fer al programa CLUB DANTE a l'escriptor i periodista Lluis Llort i a mi. Una entrevista on precisament parlàvem de tot això.

No hay comentarios:

Publicar un comentario